Vihersmoothie

kategoriassa: Reseptit | 0

Terveellinen, herkullinen, raikas, nopea ja todella helppo vihersmoothie. Parempaa smoothieta saa hakea pitkään ja hartaasti, koska tämä on kyllä todellinen ykkönen tässä kategoriassa.

Itse Jennifer Lopez käyttää samankaltaista reseptiä aamiaisellaan eli hänen muotojensa ja tämän smoothien välillä täytyy olla jokin yhteys. Noh ehkä siihen muutkin asiat vaikuttavat, mutta tässä reseptissä on todella hyvässä suhteessa proteiinia, hyviä rasvoja, hiilihydraatteja sekä viherannoksessa olevia vitamiineja.

Jennifer Lopez vihersmoothie
Jennifer Lopez on tankannut joka päivä koko elämänsä ajan vihersmoothieita.

Fitness ruokaa

Vihreyden smoothielle tässä reseptissä tuo pinaatti, sekaan voi toki sekoittaa muitakin vihreiden kasvien lehtiä, mutta pinaatti ehdottomasti yksi parhaista. Voisi melkein sanoa, että mitä vihreämpi kasvin lehti on niin sitä enemmän ravintoa se sisältää. Pinaatti sattuu olemaan hyvin vihreä ja se maistuu smoothiessa oikein hyvältä, ja kun tähän lisätään pinaatin alhainen hinta, on pinaatti todella hyvä fitness ruokavalion ja tämän smoothien osa.

Vihersmoothie sisältää paljon proteiinia ja sen lähteenä toimii heraproteiini. Yleensä suosittelen vihersmoothien kanssa vaniljaheraa, mutta kaipa se jonkin muunkin maun kanssa menee, tässä voi vähän leikitellä ja kokeilla erilaisia makuja smoothien sekaan.

Pinaatti kannattaa käsitellä pesemällä se ja kuivaamalla se esim. salaattilinggolla. Usein kannattaa pestä ja kuivata koko pussi kerralla ja säilöä isossa peitetyssä kulhossa jääkaapissa. Näin jääkaapissa odottaa muutamalle päivälle kerrallaan pinaatit valmiina valmistettavaksi.

Babypinaattia kulhossa
Babypinaatista saa kaikkein herkullisinta vihersmoothieta.

Resepti

Raaka-aineet:

30g Vaniljaheraa

Banaani (Parhaan lopputuloksen pakastetuista ja valmiiksi leikatuista banaanin paloista)

Pinaattia tai babypinaattia 2 kourallista (tässä voi vähän fiilistellä oman maun kanssa, mitä enemmän sen parempi)

2dl Mantelimaitoa

 

Ohje

Mittaa 30g vaniljaheraa korkeaan ja kapeaan tehosekoitusta varten tehtyyn sekoitusastaan.

Laita 2 kourallista pinaattia astiaan.

Mikäli teet tuoreesta banaanista etkä pakastetusta, niin paloittele banaani hieman pienempiin palasiin. Jos teet pakastetusta niin mahdollisuuksien mukaan ota banaani sulamaan hetki ennen annoksen tekoa, mikäli et omaa kovin tehokasta tehosekoitinta.

Kaada lopuksi kaiken päälle 2dl mantelimaitoa.

Sekoita tehosekottimella kunnes raaka-aineista tulee smoothie.

Nauti haluamastasi lasista tai sheikkeristä.

Vihersmoothie tehosekoitettuna astiassa
Kuvassa näkyvä astia sopii erinomaisesti smoothien tekemiseen.
Valmis vihersmoothie
Vihersmoothie on ihan todella paras smoothie ja niin helppo tehdä. Kokeilkaa!