Valion rahkajuoma testissä

kategoriassa: Reseptit, Ruokavalio, Yleinen | 0

 

Viime viikolla tuli testiin uusi Valion rahkajuoma. Tai ihana mieheni toi sitä kotiin kaupasta. Mitäs sitten muuta kun keksimään jokin respeti siitä ja juttu blogiin 🙂 Tässä nyt siis helppo ja nopea aamupala/välipala smoothie rahkajuomasta.

 

 

Valion rahkajuoma
Valion rahkajuoma

 

 

Resepti

Raaka-aineet:

Valio pehmeä rasvaton rahkajuoma

Marjoja

Biomedin viherkuutio

L-glutamiini

Psylllium-kuitu

 

Ohje:

Surruta ainekset taiseksi juomaksi sauvasekoittimella.

Nauti! 🙂

 

Smoothien teko
Smoothien teko

 

Valmis smoothie
Valmis smoothie

 

 

Uuden rahkajuoman kanssa kannattaa huomioida muutama juttu. Ensinnäkin ravista tölkkiä hyvin ennen käyttöä. Itse luulin sekoittaneeni juoman kunnolla, mutta en näin ilmeisesti ollutkaan tehnyt. Tölkistä tuli aluksi vain ohutta nestemäistä litkua ulos. Lisäksi juoman proteiinipitoisuus on normaalia rahkaa alhaisempi, joten kannattaa kiinnittää huomiota paljonko käytät juomaa, mikäli sillä korvaat normaalin rahkan. Maku tässä juomassa on kivan pehmeä 🙂 jopa pehmeämpi kuin valion vastaavassa rahkassa. Sopii siis kivasti juuri smoothieihin tai ihan sellaisemaan nautittuna.

Käykä vielä tsekkaamassa tuote Valion sivuilta 🙂 Valion rahkajuoma Sivulta löytyy myös paljon hyviä reseptejä sekä uusia ideoita.

 

Olettekos muut kokeilleet vielä tätä uutuutta? Mihin olette käyttäneet juomaa vai sellaisemaan nauttinut? Uudet reseptit ja ideat otetaan aina mielellään täälläkin päässä vastaan. Saa vaihelua omiin tapoihin tehdä välipaloja 🙂

 

Päivi