Kuka ruudun tältä puolen löytyy

kategoriassa: Yleinen | 0

Heippa hei,

Ajattelin esittäytyä teille lukijoille ja kertoa hieman itsestäni. Olen Helsingissä asuva nuori neito ja rakastan treenaamista sekä terveellistä ruokaa. En kiellä ettenkö joskus herkuttele, mutta arkisin ruokani koostuu hyvästä suhteesta proteiinia, hiilihydraatteja sekä hyviä rasvoja. Mitä treeniin tulee, niin sitä tunnetta ei pysty kuvailemaan, ellei ole joskus itse vastaavaa euforiaa.

 

WP_002988

 

Omat tavoitteet ovat myös korkealla. Teen tätä itseni vuoksi ja haluan ylittää itseni. Tavoitteena on jatkuvasti oppia itsestäni ja omasta kehostani matkan varrella. Palkitsen itseni bikini-kisoilla, kun matkaa on tehty vielä jonkin aikaa. Matkani ei toki kisoihin lopu, mutta sitä on ihana pitää eräänlaisena välitavoitteena. Tähän mennessä treenivuosia salilla on takana noin kolme vuotta, että ihan untovikkoja ei olla, mutta silti usein koen että hyvin paljon on vielä opittavaa. Tämähän on vain positiivista 🙂 kun tuntuu, että osaa jo kaiken, kehitys lakkaa helpoti.

 

1924780_611101798973502_967374396_n

 

Tässä hieman tietoja minusta 🙂 kysykää ja kertokaa ihmeessä myös itsestänne. Toivottavasti nautitte blogista ja siitä on apua oman terveellisen elämänne kanssa.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Päivi

 

p.s. Toisena kirjoittaja toimii ajoittain avomieheni. Hän lähinnä kirjoittelee reseptejä tai auttaa minua julkaisemaan tekstejä yleisistä aiheista.